Nyílászáróink

Nyílászáróink kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek. Profiljainkat a német profine cégcsoport biztosítja, míg a vasalat a szintén német Roto cégtől kerül beszerzésre.

A LOW-E megjelölésű, jó hőszigetelő üvegeinket a győri Aquaform Kft. biztosítja. A LOW-E a low emissivity (= alacsony hőátbocsátás) kifejezés rövidítése.

Kömmerling

Kömmerling

A KÖMMERLING 76 dupla tömítésű rendszer a modern ablakok előnyeit kínálja. A dupla tömítés, az 5 légkamra és a 76 mm-es beépítési mélység a modern dizájnt és a tökéletes profilarányokat lenyűgözően kombinálja.

Még a sztenderd rendszer is teljesíti az alacsony energiaigényű ház követelményeit – profilhőátbocsátás: Uf = 1,1 W (m2K).

A rendszer széles színválasztékban elérhető – fehér, több színű faerezetes, sima vagy fémes színekben – külső, belső vagy külső-belső fóliázással.

  • Nagy költség és energiamegtakarítás az új 76 mm-es profilmélységnek kösznhetően – Uf = 1,1 W/(m2K)
  • Tökéletesített hangszigetelés a minőségi életvitelért
  • Opcionális integrált betörésvédelem a nagyobb biztonságért
  • Könnyű tisztíthatóság a robosztus és időjárásálló felületeknek köszönhetően
  • A minőségi elemek garantálják a jó értélállóságot
  • A modern technológia biztosítja a könnyű kezelést és a megbízható működést
  • A műnyag profilok kizárólag ólommentes, kalcium és cink alapú stabilizátorokkal készültek

KBE

A KBE Sytem_70mm, a nyílászáró technika legújabb ismeretei szerint lett kifejlesztve.

A lágy vonalaival, lemetszett éleivel időtálló és különösen harmonikus megjelenést kölcsönöz. A rendelkezésre álló fautánzatok és színes segítségével, minden egyéni elképzelés megvalósítható.

A KBE System_70mm segít Önnek a fűtési költségek megtakarításában. Az új fejlesztésű 5 kamrás technológia, valamint a nagyobb beépítési mélység, gondoskodik a fokozott hőszigetelésről.

A másik fő előnye a biztonság. A nagyobb beépítési mélység lehetővé teszi erősebb üvegek használatát, valamint az ablaktokban mélyen ülő biztonsági vasalatok használatával a kiemelési elleni védelem is fokozható.

KBE
Roto

Roto

A Roto NT vasalat standard kivitele is már alap biztonsági fokozatú, így már a kezdetektől betörés elleni védelmet nyújt. A standard kivitel könnyen és egyszerűen bővíthető mechanikai és elektronikai biztonsági- és vezérlő vasalatelemekkel.

A vasalat a világ számos táján felhasználásra kerül, ezért meg kell felelnie minden időjárási körülménynek, valamint ellen kell állnia a különböző környezeti behatásoknak is. A szisztematikus minőségellenőrzés és szigorított vizsgálati követelmények biztosítják, hogy minden egyes Roto NT alkatrész megfelel a minőségi elvárásainknak.